top of page
Couple Skinig

Meer over ons

Ski-snowboardbeurs.nl is ooit begonnen als een fysieke beurs, in de jaren ’90, door 3 ondernemers die graag van hun restanten af wilden, Intersport Goes, Intersport Erik (Middelburg) en Sportpoint de Bie (Vlissingen). In een vergaderzaal van een hotel in Vlissingen is de eerste beurs gehouden, waarop alleen maar oudere collecties waren. Een erg groot succes was die eerste beurs niet, maar vol goede moed is er een jaar later voor een andere locatie gekozen die succesvoller bleek. Uiteindelijk uitgekomen bij het Omnium Goes (destijds Sportpunt Zeeland) wordt daar nu al sinds eind jaren ’90 de beurs gehouden.

Rond de eeuwwisseling werd het snowboarden zo populair dat er toenadering is gezocht tot The Tube om aan te sluiten voor de afdeling Snowboard. Ook zij wilde graag aan het succesvolle concept mee doen, waardoor de club nu uit 4 winkels bestond.

Gaandeweg is het concept uitgebreid. Inmiddels zijn er nu jaarlijks 3 tot 4 beurzen, verspreid door heel Zeeland. De grootste beurs is nog steeds de beurs in Omnium in Goes. Met maar liefst 2000m2 pure wintersportbeleving. Daarnaast hebben we jaarlijks een beurs in Vlissingen en Middelburg en ook Terneuzen wordt regelmatig aangedaan.

 

Het hele concept is niet meer puur restanten. Inmiddels is het grootste deel van de goederen die aangeboden worden de collectie van dit seizoen, maar dan al vroeg met korting. Uiteraard zijn de koopjes er ook nog. Collecties van vorige seizoenen gaan zelfs tot -70% korting weg. De merken die geboden worden zijn allemaal premium A merken, zoals Brunotti, Protest, Icepeak, Burton, O’Neill, Atomic, Fischer, Salomon, etc etc.

In 2020 zijn we ook begonnen aan deze webshop, die continu gevuld zal gaan worden met nieuwe artikelen en de beste prijzen uiteraard!

We hopen jullie binnenkort te verwelkomen op één van onze beurzen, of op onze webshop. 

Contact
bottom of page